En toppmodern anläggning för hästar och ryttare

Tuthammarens Ridcenter Ridhusets mäter 25*66 m och har en ridbana på 20*60m med långsidesläktare på 24m med plats för cirka 80 sittande gäster. Stora vackra fönster gör miljön ljus och trevlig. Ridhusbotten är Otto-matta och ovanpå detta ligger Terratex, en blandning av kvartssand och syntetfiber. Underlag har bra svikt men ändå fast att rida på. Paddocken mäter 20*60m med mycket bra belysning 3st lampor längs vardera långsida. Där är blandningen fillersand, två olika grus/sandstorlekar och klenflis. Längs ena kortsidan finns ett domartorn med speglar för medellinjen. Galoppväg cirka 2000 meter finns. Stall 1 Stallet har välisolerade väggar och tak. I stallgången ligger golvvärme för att få en behaglig temperatur för både hästar och människor. Solarium Två sadelkammare, en privat och en till inackorderingar. Spolspiltan ligger i ett eget rum med egen fläkt, och innanför finns ett torkrum för täcken. Foderrum Stor kaklad spolspilta med golvvärme. Sadelkammaren med varmvatten och golvvärme, en garderob per box. Automatisk ventilation i stallet, tystgående. Stall 2 Detta stall har 8 st boxar för inackorderade. Stallet har golvvärme i stallgången för en behaglig temperatur. Kraftfoder- och höautomater för morgon och kvällsgivan. Spolspilta Sadelkammare med varmvatten och golvvärme. Automatisk fläkt manuella ventilationsluckor. Torkrum till blöta täcken. Cafeteria I cafeterian håller vi föreläsning, utbildning och hyr även ut till konferens av olika slag. Köket är fullrustat med industri diskmaskin, industri kaffekokare och vanlig kaffekokare, vattenkokare, mikrougn, vanlig spis, kyl och frys. Det finns möjlighet att använda DVD och tv för presentation. Här äter man sina måltider när man övernattar. I cafeterian har vi plats för ca 40 personer. Logi I ridhuset på övre plan, finns det 3 sovrum med totalt 3 bäddar, helkaklat badrum med dusch och toalett. Anläggningsskiss
Prislista Ridhus Terminskort 1/1-30/6 samt 1/7-31/12 2000 kr Terminskort 1/1-30/6 samt 1/7-31/12 3000 kr inom skrittavstånd Rida enstaka gånger 120 kr Hyra per timme dressyr 370 kr Hyra per timme hoppning 450 kr Hyra ridhuset för clinic per timme förfrågan Vid heldag maila förfrågan Ridhusavgiften sätts in på BG 886-3862 eller swish till 0702122266, skriv terminskort, ryttare och hästens namn. Vid hyra halvdag eller heldag förfrågan Logi per natt 400 kr Frukost tillkommer Lakan, handduk tillkommer Bra att veta Söndagar mellan 16-19 är det fri hoppning för dom som har terminskort och hästar på anläggningen, om ingen annan kurs pågår. Hoppning under vardagar endast tillåtet på utebanan för dig med terminskort. Vill du hoppa enstaka språng ( gäller endast våra stallgäster) (max 2 hinder) eller använda markbommar tillåts detta endast i samtycke med samtliga ryttare i ridhuset. Plocka omedelbart bort om du inte får samtycke! Tack så mycket! Hinder får aldrig vara framme då det hålls träningar i ridhuset! Inte ens om tränaren godkänner detta! Tömkörning / Longering är inte tillåtet när det är träning i ridhuset. Ridhusavgiften erläggs terminsvis och skall vara betald innan du kommer till ridhuset! Ni rider på helt eget ansvar! Vi erbjuder Morgon- och kvällsfodring via foderautomater, lunch och intagsfodring, ut- och intag mån-fre. Ett täcke sätts på vid uttag, ett täcke av vid intag. Torkrum Fikarum med utsikt över ridhuset. Solarium WC Alla hästar har en egen grushage och en gräshage där dom går en och en eller två och två. Kutterspån eller spånpellets används i boxarna och köps av Tuthammarens Ridcenter.
©Tuthammarens Ridcenter, Östa Tuthammaren 36, 743 91 Storvreta All rights reserved @
© Tuthammarens Ridcenter, Östa Tuthammaren 36, 743 91 Storvreta All rights reserved
En toppmodern anläggning för hästar och ryttare

Tuthammarens Ridcenter

Ridhusets mäter 25*66 m och har en ridbana på 20*60m med långsidesläktare på 24m med plats för cirka 80 sittande gäster. Stora vackra fönster gör miljön ljus och trevlig. Ridhusbotten är Otto-matta och ovanpå detta ligger Terratex, en blandning av kvartssand och syntetfiber. Underlag har bra svikt men ändå fast att rida på. Paddocken mäter 20*60m med mycket bra belysning 3st lampor längs vardera långsida. Där är blandningen fillersand, två olika grus/sandstorlekar och klenflis. Längs ena kortsidan finns ett domartorn med speglar för medellinjen. Galoppväg cirka 2000 meter finns.

Stall 1

Stallet har välisolerade väggar och tak. I stallgången ligger golvvärme för att få en behaglig temperatur för både hästar och människor. Solarium Två sadelkammare, en privat och en till inackorderingar. Spolspiltan ligger i ett eget rum med egen fläkt, och innanför finns ett torkrum för täcken. Foderrum Stor kaklad spolspilta med golvvärme. Sadelkammaren med varmvatten och golvvärme, en garderob per box. Automatisk ventilation i stallet, tystgående.

Stall 2

Detta stall har 8 st boxar för inackorderade. Stallet har golvvärme i stallgången för en behaglig temperatur. Kraftfoder- och höautomater för morgon och kvällsgivan. Spolspilta Sadelkammare med varmvatten och golvvärme. Automatisk fläkt manuella ventilationsluckor. Torkrum till blöta täcken. Cafeteria I cafeterian håller vi föreläsning, utbildning och hyr även ut till konferens av olika slag. Köket är fullrustat med industri diskmaskin, industri kaffekokare och vanlig kaffekokare, vattenkokare, mikrougn, vanlig spis, kyl och frys. Det finns möjlighet att använda DVD och tv för presentation. Här äter man sina måltider när man övernattar. I cafeterian har vi plats för ca 40 personer. Logi I ridhuset på övre plan, finns det 3 sovrum med totalt 3 bäddar, helkaklat badrum med dusch och toalett.

Prislista Ridhuset

Terminskort 1/1-30/6 samt 1/7-31/12 2000 kr Terminskort 1/1-30/6 samt 1/7-31/12 skrittavstånd 3000 kr Rida enstaka gånger 120 kr Hyra per timme dressyr 350 kr Hyra per timme hoppning 450 kr Hyra ridhuset för clinic per timme f örfrågan Vid heldag maila förfrågan Ridhusavgiften sätts in på BG 886-3862 eller swish till 0702122266, skriv terminskort, ryttare och hästens namn. Vid enskild ridning skriv i meddelandet vilken dag det avser. Vid hyra halvdag eller heldag f örfrågan Logi per natt 400 kr Frukost tillkommer Lakan, handduk tillkommer Bra att veta Söndagar mellan 16-19 är det fri hoppning för dom som har terminskort och hästar på anläggningen, om ingen annan kurs pågår. Hoppning under vardagar endast tillåtet på utebanan för dig med terminskort. Vill du hoppa enstaka språng ( gäller endast våra stallgäster) (max 2 hinder) eller använda markbommar tillåts detta endast i samtycke med samtliga ryttare i ridhuset. Plocka omedelbart bort om du inte får samtycke! Tack så mycket! Hinder får aldrig vara framme då det hålls träningar i ridhuset! Inte ens om tränaren godkänner detta! Tömkörning / Longering är inte tillåtet när det är träning i ridhuset. Ridhusavgiften erläggs terminsvis och skall vara betald innan du kommer till ridhuset! Ni rider på helt eget ansvar!